BEKAM CHE WANN

BEKAM CHE WANN

Lenguh-Lenguh Tengkuk

Untuk Berbekam Sila Buat Temujanji Terlebih dahulu. Hubungi Che Wann.

Sakit Kepala Sebelah Kiri

Untuk Berbekam Sila Buat Temujanji Terlebih dahulu. Hubungi Che Wann.

sakit kepala belakang

Untuk Berbekam Sila Buat Temujanji Terlebih dahulu. Hubungi Che Wann.

Sakit Atas Kepala

Untuk Berbekam Sila Buat Temujanji Terlebih dahulu. Hubungi Che Wann.

Sakit Leher Kiri

Untuk Berbekam Sila Buat Temujanji Terlebih dahulu. Hubungi Che Wann .

03 Januari 2017

PEN BEKAM PLASTIK



KOS POS : RM 8.00


CARA PEMBELIAN ONLINE PEN BEKAM

-Sila bank in ke akaun bank MAYBANK  1140 5789 6546  atas nama Wan Zuraini bt Anuar.

-Setelah bank in sila SMS / WSP ke nombor 016-2212499  resit bank,nama dan alamat penuh
-Setelah saya pos laju produk tersebut,saya akan SMS / WSP TRACKING NUMBER untuk pihak tuan/puan jejak penghantaran produk tersebut di laman web POS MALAYSIA
-Barang akan sampai selewatnya dalam masa 7 hari bekerja. Harap maklum.

JARUM BEKAM 21G

JARUM BEKAM 21G


HARGA : RM 50 (100PC)
KOS POS : RM 8.00

CARA PEMBELIAN ONLINE JARUM BEKAM

-Sila bank in ke akaun bank MAYBANK  1140 5789 6546  atas nama Wan Zuraini bt Anuar.

-Setelah bank in sila SMS / WSP ke nombor 016-2212499  resit bank,nama dan alamat penuh
-Setelah saya pos laju produk tersebut,saya akan SMS / WSP TRACKING NUMBER untuk pihak tuan/puan jejak penghantaran produk tersebut di laman web POS MALAYSIA
-Barang akan sampai selewatnya dalam masa 7 hari bekerja. Harap maklum.

05 Ogos 2016

MENJUAL ANEKA ALAT BEKAM

PEN BEKAM GOLD  RM90.00

PEN BEKAM SAMMORA RM50

PEN BEKAM ALVINA RM60.00

SET BEKAM ABC 24 CUP RM39.90

SET BEKAM KL 12 CUP RM35.00

SET BEKAM ABC 6 CUP RM20.00


SET BEKAM KANGZHU 24 CUP RM150.00

PEN BEKAM MATA 3 RM130.00

SET BEKAM KANGZHU 12 CUP RM70.00

ALAMAT KEDAI :

THIBBUN NABAWI CENTRE
A-1-05, JALAN 16B, DESA PERMAI,
TAMAN DATO AHMAD RAZALI,
68000 AMPANG SELANGOR.

WAKTU OPERASI : 10 PAGI - 6 PETANG
LANDMARK TERDEKAT : -BERDEKATAN DENGAN HOSPITAL AMPANG PUTERI -BERHADAPAN DENGAN KOLEJ ISLAM AS-SOFA -SEK MEN KEB TAMAN DATO HARUN -SEBELAH FLAT PERMAI COURT 1, -TINGKAT 1 ATAS 7Eleven -SEDERET RESTORAN MAMAK

Make Money Online : http://ow.ly/KNICZ


WHATSAPP : 016-2212499

CALL DULU SEBELUM DATANG...

26 Julai 2016

RAWATAN GURAH RESDUNG DI AMPANG

Tanda2 anda mempunyai resdung...
Hidung selalu tersumbat.
Bersin-bersin setiap pagi.
Hidung berhingus sentiasa.
Tekak rasa penuh kahak.
Mulut berbau busuk.
Tidur berdengkur kuat.
Selalu rasa semput dan sesak nafas.
Suara sengau.

Jangan risau...cubalah solusi rawatan gurah resdung, membantu mengeluarkan hingus dan kahak yg berlebihan dalam rongga hidung dan tekak...

 Ramai bertanya sakit tak rawatan ni??? Jawapannya sakit sikit la, macam kita g berenang pastu hidung tersedut air...gitulah... tapi rasa pedih tu sekitar 15 minit jer, selepas 15 minit apabila hingus dan kahak mula keluar dah rasa lega...

Rawatan ni guna bahan apa???
Kami menggunakan herba yang di bancuh dengan madu, kemudian cecair herba tadi di titiskan ke dalam hidung...bukan guna serbuk dan bukan guna asap....

Berapa caj rawatan ini???
Caj rawatan gurah ini hanya RM50 dan mengambil masa 1 jam rawatan, termasuk ubat resdung homeopati diberi percuma...
Bagi kanak2 tak di galakkan membuat rawatan ini tetapi boleh diberi ubat resdung homeopati tadi untuk di makan, ianya membantu mencairkan kahak.


Alamat kami :
NO. A-1-05, JLN 16B, DESA PERMAI, TAMAN DATO AHMAD RAZALI, 68000 AMPANG, SELANGOR.

Kalau nak cari kat maps / waze alamat tu mmg tak jumpa... Sila taip Kolej Islam Assofa ampang @ Sek Men Keb Tmn Dato Ahmad Razali @ Permai Court 1....
Ada 7eleven kat situ, kedai kami tingkat 1 atas 7e....

Waktu operasi :
10 pagi - 6 ptg
8 malam - 10 malam.




Untuk booking appoiment sila taip
Nama anda_tarikh_waktu dan hantar ke 016-2212499 / 017-2979575

sila tepati janji....
jika ada hal tak dapat datang sila maklumkan kembali kpd kami...
kerjasama anda amat kami hargai...

03 April 2016

SILA BUAT TEMUJANJI SEBELUM DATANG



 CARA-CARA NAK BUAT TEMUJANJI...

TAIP NAMA ANDA _ TARIKH _ WAKTU _ JENIS RAWATAN DAN HANTAR KE 016-2212499...

SEBAIKNYA BUAT TEMUJANJI AWAL SEHARI @ 2 HARI SEBELUM DATANG...

CONTOH :  KHADIJAH - 20 MAC 2016 (AHAD) - 2 PETANG - RAWATAN BEKAM DAN GURAH RESDUNG.
HANTAR KE 016-2212499  


016-2212499

016-2212499

016-2212499

















RAWATAN YANG ADA DI THIBBUN NABAWI  
 RAWATAN BEKAM SUNNAH  = RM10 / PERCUP



  






















         RAWATAN GURAH RESDUNG  = RM55 / SEJAM



















   TERAPI KATIL KIROPRAKTIK   
20 minit - RM10
30 minit - RM15
40 minit - RM20
60 minit - RM30














WAKTU OPERASI :
10 PAGI – 6.00 PETANG
BUKA SETIAP HARI KECUALI RABU-TUTUP



WAKTU RAWATAN BEKAM :
10 PAGI – 6 PETANG SETIAP HARI
RABU – TIADA RAWATAN BEKAM

WAKTU RAWATAN YANG LAIN :
10 PAGI – 6.00 PETANG
8 MALAM – 10 MALAM (APPOIMENT SHJ)

 
ALAMAT PREMIS 










20 Ogos 2015

BEKAM BADAN UNTUK MENGATASI MASALAH LESU DAN MENGANTUK

Ramai antara kita yang sering merasa letih, lesu, malas dan cepat mengantuk...badan pun rasa lemau jer tak bermaya....malas nak buat kerja dan asyik nak tidur saja sepanjang masa....
Kadang dah pergi berurut pun masih belum merasai kesegarannya, kalau ada rasa segar pun sekejap sangat, tak lama lepas tu rasa lemau balik. Maka di sini ingin kami kongsikan antara rawatan yang sangat mujarab untuk mengatasi masalah2 tersebut maka cubalah pula alternatif rawatan bekam darah atau bekam sunnah ini. Di mana proses rawatan membuang darah yang tidak di perlukan dalam sistem tubuh bagi melancarkan kembali perjalanan darah. Apabila perjalanan darah dah lancar tubuh badan pun akan terasa segar dan bertenaga semula....

Lihat saja darah kotor yang di keluarkan berwarna hitam pekat macam minyak hitam yang dah lama tak di tukar.... jadi buat apa nak simpan lama2 dalam badan, kasi bekamlah....bukan sakit pun bekam ni...rasa sedap lagi adalah...tak percaya kenelah cuba dulu...

Rasanya tak perlulah saya nak intro panjang2 tentang bekam ni, semakin hari dah semakin ramai yang beralih kepada rawatan bekam ini dalam menjaga kesihatan secara semula jadi tanpa kesan sampingan melainkan jika di buat dengan orang yang tidak berilmu mungkin akan wujud kesan sampingan. Maka carilah perawat bekam yang betul2 mahir dan faham dengan kerja bekam ini bagi mendapatkan hasil yang memuaskan bagi kedua pihak.
Bagi yang ingin mendapatkan rawatan di tempat kami bolehlah terus datang ke premis kami di alamat :

THIBBUN NABAWI
NO. A-1-05, JALAN 16B DESA PERMAI,
TAMAN DATO AHMAD RAZALI,
68000 AMPANG SELANGOR.

BUKA SETIAP HARI : 10 PAGI - 6 PETANG
RABU - TUTUP

THIBBUN NABAWI, NO 32, JALAN MEGAN SETAPAK, TAMAN MEGAN SRI RAMPAI, 53300 KUALA LUMPUR. HOTLINE : 017-2979575 (10 pagi-10 malam) DI BUKA SETIAP HARI

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ